LVI-asennukset tehokkaasti ja tarkasti Parikkalassa

Yhteystiedot

LVI-Visio Oy tarjoaa LVI-asennukset ja muut LVI-palvelut niin yksityis- kuin yritysasiakkaille. Toiminta-alueemme ulottuu Parikkalasta lähialueille Punkaharjulle, Kesälahteen, Rautjärvelle ja Kerimäelle. Palvelumme ovat erityisesti alueen kesämökkiläisten hyödynnettävissä. Meillä on oma tarvikemyymälä, ja puhelinpäivystyksemme palvelee kellon ympäri vuoden jokaisen päivänä. Tutustu palveluihimme tarkemmin tällä sivulla tai ole saman tien yhteydessä!

Ota yhteyttä

Lämpö, vesi ja ilma

LVI-Visiolta saat kattavat LVI-palvelut. Teemme lämmitys-, putki- ja ilmastointijärjestelmien asennukset, joten voit huoletta jättää uudis- tai saneeraushankkeesi kaikki LVI-asennukset meille. Teemme kaikki LVI-työt asiantuntevasti ja aikataulussa. Tarjoamme myös laitteiden sekä järjestelmien huollot ja säädöt. Palvelumme eivät kata laajamittaisia suunnittelutöitä.

LVI-visio huoltaa ja säätää järjestelmäsi toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla, jotta voit olla varma kiinteistösi turvallisuudesta. Tarkkaan optimoidulla LVI-järjestelmällä säästät rahaa ja ympäristöä, kun se toimii tehokkaasti energiaa säästäen ja ilman ylimääräistä hukkalämpöä.


LVI-Visio Oy on laadukas ja kokenut LVI-asentaja, mutta hintamme ovat aina kilpailukykyisiä. Kokemuksen myötä olemme hioneet toimintatapamme tehokkaiksi ja ripeiksi, silti laadusta tinkimättä. Siten pystymme tarjoamaan palvelumme kilpailukykyiseen hintaan.

Mökkiläisten palveluksessa

Toimialueemme on laaja, ja se kattaa alueita, joissa on paljon kesämökkejä. Yksi yrityksemme tärkeimmistä asiakaskunnista ovatkin yksityiset mökkiläiset. Meillä on paljon kokemusta nykyaikaisten LVI-järjestelmien asentamisesta haastaviin mökkikohteisiin. Tämän lisäksi olemme huoltaneet ja päivittäneet lukuisia iäkkäämpiä kohteita toimimaan tämän päivän standardien mukaisesti. Olitpa sitten suunnittelemassa uuden mökin rakentamista tai vanhan huoltamista, jätä LVI-asennukset meidän huoleksemme.

Visioidaan yhdessä

Ota yhteyttä LVI-Visioon, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopivat LVI-asennukset ja tarvittavat oheispalvelut. Olemme erittäin joustavia ja toimimme aina tarpeidesi mukaisesti. Ota yhteyttä tai tule käymään myymälässämme Parikkalassa, ja pääset heti keskustelemaan asiantuntijan kanssa!